About

MAAK KENNIS MET DE ONTWERPSTER

Geniet van de creaties die ontstaan zijn uit het samenvloeien van mij creatieve hobby's, grafische en creatieve opleidingen en mijn beroep als professioneel prepess medewerker.

Creativiteit is de rode draad doorheen dit kleurrijke verhaal.


Vooral het maken van wenskaarten ligt me na aan het hart. Wat begon met enkele 3D-kaartjes, gemaakt met de 3D-knipvellen uit een hobbytijdschrift, is uitgegroeid tot een ware passie.


Mooie dingen maken voor woning en tuin blijft boeiend!

Op dinsdagavond kon je me vinden in de avondcursus Creatief in en rond de woning, waar ik graag samen met enkele goede vriendinnen ideeën uitwisselde om creatief met aan de slag te gaan. Toen we deze cursus meer dan 15  jaar geleden ontdekten hadden we er geen idee van dat we er nog steeds ons creatieve ei door kwijt kunnen. 


Websites maken kwam er op vraag van mijn man, die zich als hobbyfotograaf heeft gespecialiseerd in het fotograferen van vogels in de vrije natuur en al een indrukwekkende portfolio heeft opgebouwd.

HET BEGIN

Mijn ganse leven ben ik wel ergens creatief mee bezig geweest.


Mijn moeder was en is nog steeds zelf zeer creatief en stimuleerde ons op dat vlak. In de lagere school ging ik op woensdagnamidag naar de tekenlessen bij Broeder Devos.


Toen ik op de middelbare school zat waren handwerken, vooral breien en haken, nogal populair. Ik had het geluk dat mijn moeder daarin ook zo handig en creatief is.


In het Hoger Onderwijs lag de studierichting "Grafische Technieken" me wel. Ik werk al meer dan 30 jaar in de grafische sector: de combinatie creativiteit, techniek en digitaal is ideaal.


Na mijn huwelijk en de geboorte van onze dochter Silke volgde ik enkele kortere cursussen zoals zijdeschilderen samen met mijn moeder en  later ook aquarelleren en pasteltekenen samen met mijn dochter Silke en mijn vader.


Door de digitalisering in de grafische sector volgde ik voor het eerst DTP en Multimedia  in 1998 en 1999.

In 2006 startte het THHI, met Sabine als lesgeefster, het eerste jaar "Interieur en Decoratie". Tot in 2020 volgde ik deze cursus. Met enkele cursisten vormen we al jaren een gezellige, creatieve groep die elkaar stimuleert.


Meer dan 15 jaar geleden kwam een nieuwe uitdaging op me af: Een website bouwen voor mijn man Johan, die als gepassioneerd natuurfotograaf met de digitale fotografie al een indrukwekkende portfolio opgebouwd heeft, vooral met het fotograferen van vogels in de vrije natuur.


Dankzij een cursus  "Webdesign" in het THHI in 2007 en later via "Webleren" van de VDAB ontwikkelde ik een stevige basis voor het ontwerpen, realiseren en publiceren van websites.

Johan Geyskens Photography was geboren.

Hieruit volgden nog enkele projecten, o.a. voor mijn schoonzus.


Meer dan 15 jaar geleden kwam ik in contact met het maken van 3D-wenskaarten.


Ik bezoek regelmatig hobbybeurzen en tijdschriften en creatieve websites geven me steeds nieuwe inspiratie

MENSEN DIE INSPIREREN


Mensen met een passie zetten je aan om je energie te gebruiken om iets te verwezenlijken waar je zelf graag met vreugde en trots op terugkijkt. Hier slechts enkele van deze mensen.


  • Johan, mijn man: gaan voor perfectie.
  • Broer Raoul: toewijding voor zijn gezin.
  • Valerie, mijn schoonzus: passion for people.
  • Zus Isabella: innerlijke kracht inspireert anderen.
  • Mijn Petekind Jurgen: mijn altijd vrolijke charmeur.