Mix & Match

MIX & MATCH

Ontwerpen hoeven niet enkel voor binnen of buiten bruikbaar te zijn, beide kan ook. Door de juiste materiaalkeuzes kan je binnen en buiten combineren.


Een degelijk basisontwerp kan aangepast worden aan het seizoen of aan je stemming of gevoel. Ben je aan verandering toe en je hebt niet veel tijd, dan is dat een dankbare oplossing.


Als je bij de uitwerking van je ontwerp rekening houdt met de materialen die je gaat gebruiken kom je tot een mooi harmonieus geheel. Omgekeerd werkt dit natuurlijk ook.


Een ontwerp hoeft niet enkel decoratief te zijn. Als het daarbij nog een functie vervult heb je er dubbel plezier van.

INSPIRATIEBRONNEN


-   Omgeving

-   Mensen om je heen

-   Boeken, tijdschriften

-   Winkels

-   Workshops

-   Beurzen


DE PROJECTEN

Project 1

 

Sierlijke olielamp voor buiten: Olielamp op bamboe stok. Wilgentakken om een openstructuur er omheen te maken. Gebruik natuurlijke versieringen allerlei.


Project 2

 

Bloemstukbasis om aan te passen aan de seizoenen: Bloempot, jonge twijgen, versiering afhankelijk van seizoen of gelegenheid.


Project 3

 

Creatief met oude boeken: Plooi de bladzijden naar de gewenste figuur, vb. een boekkerstboom. Versieren naar wens met lintjes, kralen, stansfiguurtjes, kunstsneeuw.


Project 4

 

Materialen uit de natuur worden een mooie krans of boompje.

Gebruik bladeren, gedroogde citrusvruchten, noten, takjes, schelpjes, ...


Project 5

 

Wandversiering van vilt, weeftechnieken en wol, katoen of koord in allerlei structuren.


Project 6

 

Je persoonlijke focuspunten vertaald in een boekje met quotes, eigen gedachten en aandachtspunten. Maak gebruik van stempels, prenten, teksten, ... 

 

MEER IDEEËN

Creaties om cadeau te doen